Artiestafbeelding Lucas & Steve

Lucas & Steve

Land Nederland

Officiële websitehttp://www.lucasandsteve.com/

  • Statistieken
  •  0Alarmschijf
  •  98 weken in Top 40
  •  1.796 punten
  •  #294 aller tijden
  •  7 Top 40-hits

Biografie

In 2010 leren de dj’s Lucas de Wert en Steven Jansen elkaar kennen. Sindsdien weten ze geregeld de internationale dancecharts te beklimmen met tracks als Mind Control. Above, Our House, Clueless, Rock It Now en Craving. Sinds 2014 brengen de heren nummers uit via Spinnin’ Records, waaronder Blinded, Fearless en Calinda 2K15.


Eind 2015 kwamen we de namen van beide heren al tegen op de samenwerking tussen Felix Jaehn, Lost Frequencies en Linying op Eagle Eyes dat bleef steken in de Tipparade. In 2016 verwerken ze P.Y.T. (Pretty Young Thing) van Michael Jackson uit 1984 in Make It Right.
 
Als ze in 2016 samenwerken met Sam Feldt en Wulf wordt Summer On You hun Top 40-debuut. De track komt op de vierde plaats terecht. In oktober wordt Love On My Mind door Radio 538 uitgeroepen tot Dance Smash, wat later ook gebeurt met Calling On You (met Jake Reese). In 2017 gaan de twee hun eigen show maken voor Radio 538 en in april bewerken ze On The Move, origineel een hit voor Barthezz in 2001), tot Up Till Dawn. 

In 2018 leveren ze de tracks You Don't Have To Like It, I Could Be Wrong en Where Have You Gone (Anywhere) af. Daarna volgt in februari 2019 de single Say Something. Een maand later zijn de twee te horen in een samenwerking met Armin van Buuren en Josh Cumbee op Don't Give Up On Me waarna Long Way Home, een track met Deepend, in juni de volgende release is. 
 
Het duo is lange tijd bezig om Take On Me, origineel een nummer 1-hit voor A-Ha in 1985, te mogen gebruiken in een track. Als ze daar eindelijk het groene licht voor krijgen brengen ze Perfect uit waarop Haris de vocalen verzorgt. 

Gerelateerde nieuwsartikelen


Top 4: Perfect
Top 4: Perfect

Lucas & Steve scoren deze week hun zevende Top 40-hit met Perfect. Het is voor de vijfde keer dat ee...

Top 4: Meeste hits uit Maastricht
Top 4: Meeste hits uit Maastricht

Voor artiesten van buiten de randstad is het wat moeilijker om een hit te scoren. Toch staat het Lim...

Top 4: Being wrong
Top 4: Being wrong

Iedereen zit weleens fout. Dat erkennen Lucas & Steve en Brandy ook op hun nieuwste hit I Could Be W...

Top 4: Keep Your Head Up
Top 4: Keep Your Head Up

Lucas & Steve, Firebeatz en Little Giants adviseren ons in hun nieuwe hit om het hoofd recht te houd...

Social media


Twitter