Top 4: 'kweekvijver One Direction'

- Top 4

 One Direction
Top 4: 'kweekvijver One Direction'

Het gebeurt maar zelden dat drie leden van een band ook nog eens solosucces hebben in de Top 40. En als die drie leden ook nog eens allemaal de top 20 halen is dat helemaal bijzonder. Sinds deze week kunnen de jongens van One Direction aan dit rijtje worden toegevoegd.

Zayn, Niall Horan en Harry Styles hebben inmiddels allemaal een solo-top 20-hit op hun naam staan. One Direction komt hiermee dicht in de buurt van de prestaties van de Spice Girls en The Beatles. Van deze twee Britse groepen haalden zelfs vier leden solo de top 20. Van The Beatles haalden alle leden zelfs solo de top 5. Alle drie de leden van The Fugees deden dit trouwens ook. 

 

Het is goed mogelijk dat de jongens van One Direction hun prestatie nog specialer gaan maken. Dat kan op twee manieren. Ten eerste kunnen de jongens nog grotere hits gaan scoren. Zayn stond al twee keer in de top 10, maar Niall en Harry is dit nog niet gelukt. Harry is echter goed op weg en wie weet wat de tweede solosinge van Niall, Slow Hands, deze week Alarmschijf op 538, in petto heeft. Het is ook nog mogelijk dat we de twee andere leden van One Direction nog in de Top 40 gaan verwelkomen. Louis Tomlinson deed een tijdje terug al een poging, maar zijn samenwerking met Steve Aoki strandde in de Tipparade. Liam Payne is het enige One Direction-lid dat nog geen solomateriaal heeft uitgebracht, maar ook zijn eerste single staat in de steigers.

 

1 ONE WAY OR ANOTHER (TEENAGE KICKS)- one direction

 

2 PILLOWTALK- zayn

 

3 THIS TOWN- niall horan

 

4 SIGN OF THE TIMES- harry styles