Tipparade

week 34 (24 augustus 2019)
20 Reacties


Log in om te reageren.

Valerie Verschelde  - 
Ik wil dat La Libertad van Alvaro Soler heel wat sneller stijgt en volgende week in de Top 40 komt. Het is echt een geweldig nummer dat iedereen graag hoort, en moet echt een nummer éen hit worden. Hopelijk gebeurt dit nu gauw.
MrMusicSteijl  - 
Eindelijk weer een Tipparade met leuke binnenkomers! Ook de re-entry mag er zijn alhoewel ik de eerste plek wel hoog vind. Hopelijk volgende week wel in de Lijst der Lijsten, want helaas is de eerste plek in de Tipparade geen garantie meer om naar de Top 40 te gaan. Hoort eigenlijk wel zo. @ Bert Klein: waarschijnlijk staat Alle Farben met Fading in de stemlijst vanwege de vakantie. Bij onze Oosterburen is het altijd nog een veel gehoorde hit. Voor wat mij betreft mag dat nummer eindelijk ook eens bij ons in de Lijst komen. Verder mis ik nog wel wat andere kwalitatief goede hits. Sommige staan al in de Stemlijst: Angèle (hilarische video), Maitre Gims f/Maluma, Bakermat, Michael Schulte (ook uit Duitsland), Bon Entendeur vs Isabelle Pierre met Le temps est bon en hopelijk komt er een re-entry voor Alicia Keys/Pedro Capo/Farruko met Calma (staat in de 538 Stemlijst). En tot slot hoop ik dat volgende week Alvaro Soler naar de Top 40 gaat als ook Lady Antebellum, Di-Rect, Douwe Bob en één van de nieuwelingen, want verder staat er niet veel soeps in.
Lazzaranzo  - 
@Sander & @Nick; Na een beetje research denk ik dat Katy Perry NIET in de Top 40 komt. Toen ik mijn vorige reactie plaatste (die ik niet kan bewerken of verwijderen), dacht ik dat Katy Perry in de Top 40 zou komen omdat ze vorige week een nieuw nummer had released, die in de stemlijst stond, tot vandaag. Nu denk ik inderdaad dat het alleen de Jonas Brothers worden.
Mark Verhoof  - 
Tones and I moet echt sneller. Dat is zo'n goede track. Nummer 1 in Australie, Noorwegen en Zweden. Ik verwacht nog wel een grote hit.
johan  - 
Ik ben wel benieuwd of Pink wel zo`n grote hit gaat krijgen. Niet in Spotify chart te zien, geen buzz op social media, dit is alleen een airplay succesje
Jacco Koudijs  - 
Zou dan Mother Daughter van Miley Cyrus toch door zijn naar de top40? Ik hoop het in ieder geval!!
Henk Sants  - 
Ik mis dij nije van Miley Cyrus want dij is veul beter dan de vurrige.
Henk Sants  - 
Mooij luu. Het gaait goud mit de nederlandsche hiphop van Henk T, Brouderlaaifde en Snelle (Neudig). Volgende week al wel in de top vattig denk ik. Van dij nije dij binnekommen binnen is Normai ain goud laaid en Torn van Ava Maks. Woarschienliek volgemnde week al wel in de vattig. Mooije liest weer dizze week.
Ray Willems  - 
Dotan uit de top 40 : Jonas brothers erin …
Nick de Rooij  - 
@Lazzaranzo ja precies heeft geen airplay ook
Bert Klein  - 
Kan iemand mij trouwens uitleggen waarom Fading van Alle Farben in de stemlijst staat? Die track is immers al van vorig jaar.
Sander Hindriks  - 
@Lazzaranzo Waar baseer jij op dat Katy Perry morgen binnenkomt in de top 40 ? Ze heeft nog niet eens in de tipparade gestaan.
Bert Klein  - 
Langzaam maar zeker wordt de tipparade weer gevuld met kwalitatief acceptabele tracks
Lazzaranzo  - 
Ik denk dat Katy Perry en de Jonas Brothers morgen nieuw binnenkomen, verder niets.
Sander Hindriks  - 
Eindelijk leuke nummer binnengekomers zoals Normani Ava max en Fifth Seconds of Summer
Martijn Poortvliet  - 
Enkelsok? Op basis waarvan zou die de Top 40 halen? Alleen Jonas Brothers is door naar de Top 40.
John  - 
Overigens de nieuwe van Miley Cyrus is al uit... Slide Away
John  - 
Enkelspel, was al geflopt bij binnenkomst.... Miley Cyrus, na 1 week al.... beide kansloos.
Nick de Rooij  - 
Alsjeblieft geen Enkelsok! Doe mij maar Miley Cyrus
John  - 
Enkelsok en Only Human waarschijnlijk naar de Top 40, heel misschien ook Miley Cyrus. Slechts vijf echte nieuwelingen in de Tipparade, volgende week opruiming?