Jennifer Lopez veel in stripclubs

- Nieuws

 Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is zich druk aan het voorbereiden op haar rol in de film Hustlers.

In de film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, speelt ze de rol van Ramona en is te zien hoe ze werkt met klanten op Wall Street. De zangeres heeft besloten zich goed voor te bereiden op haar rol en is de afgelopen periode veelvuldig gespot in verschillende stripclubs. Dat doet ze samen met haar verloofde, Alex Rodriguez.

Alex onthulde deze week in het radioprogramma The Breakfast Club dat ze honderden dollars hebben uitgegeven in clubs: “We motiveren ze met 400 of 500 of 600 dollar. We waren er niet voor het dansen, we waren daar letterlijk voor het werk”, zo stelt hij. Ook zou de 49-jarige zangeres veel hebben gelezen over het vak. “Schatje, stop met lezen en vraag het mij gewoon. Ik weet alles!”, zo reageerde hij dan. Zijn enorme kennis over strippers noemde hij ook ‘een beetje beangstigend’.

Jennifer Lopez zelf is ondertussen ook druk bezig met de voorbereidingen van een nieuwe tournee. Afgelopen weekeinde deelde ze beelden van de repetities en daarbij was ook dochter Emme aanwezig die ze motiveerde om een stukje mee te zingen naast de piano. Lopez loopt momenteel rond met het idee om haar dochter ook op het podium te brengen tijdens de concerten.

(Foto: BSR Agency)