Geen contract voor Lily Allen

- Nieuws

 Lily Allen
Lily Allen

Volgens The Sun heeft Parlophone besloten om Lily Allen geen nieuw contract te geven.

“Het hing al een tijdje in de lucht nadat haar afgelopen twee platen nauwelijks impact hadden. De popmuziek is veranderd en haar moment is verdwenen, niets meer en niets minder en dat zijn dingen die gebeuren. Van haar laatste album is nauwelijks iets verkocht en de singles kwamen niet in de lijsten. Dit was min of meer onvermijdelijk”, zo vertelt een insider aan de Britse krant.

Het team van Lily Allen en de platenmaatschappij hebben niet gereageerd op het nieuws. Wel mopperde Allen tijdens de promotie van haar biografie over het feit dat Parlophone geen ondersteuning bood bij het album No Shame en meende ze dat omdat ze in haar boek schreef dat een medewerker haar seksueel had misbruikt. “Het is de taak van het platenlabel mijn materiaal te distribueren en te ondersteunen en er voor te zorgen dat ik op radio en tv kom. Die dingen zijn niet gebeurd bij de campagne rond dit album”, zo stelde ze.

Lily Allen scoorde in ons land 7 Top 40-hits maar is sinds Hard Out There in 2013 niet meer in de hitlijst te zien geweest. 

(Foto: BSR Agency)