Carter-broers ruziën op social media

- Nieuws

 Aaron Carter
Aaron Carter

Aaron Carter heeft zijn broer Nick opnieuw aan de schandpaal genageld via Twitter.

De 31-jarige Aaron is woest op zijn broer nu Nick via de rechter heeft afgedwongen dat hij niet meer in zijn buurt mag komen. Dat zou de Backstreet Boy hebben gedaan nadat Aaron zijn zwangere vrouw, Lauren Kitt, zou hebben bedreigd. “In het licht van zijn zorgwekkende gedrag en zijn plannen mijn zwangere vrouw te vermoorden hadden we geen andere keus om onszelf en ons gezin te beschermen”, zo liet de 39-jarige zanger weten via Twitter.

Aaron reageerde door te stellen dat hij geen vlieg kwaad zou doen. “Ik ben nooit beschuldigd van verkrachting en ben ook nooit beschuldigd van het in elkaar slaan van Paris Hilton. Dus ben ik nu de gewelddadige?”, zo reageerde hij. Aaron verwijst daarmee naar een beschuldiging van Melissa Schuman die claimde dat ze door Nick was verkracht en geruchten over het feit dat Nick ook Paris Hilton mishandelde.

In een rij tweets moppert Aaron nog even verder. Zo noemt hij het belachelijk dat hij niet in de buurt van zijn broer mag komen: “Dat is al jarenlang duizenden mijlen. Het rechtssysteem wordt gebruikt om mij te kleineren.”

(Foto: BSR Agency)