Aaron Carter baalt van uitspraak

- Nieuws

 Aaron Carter
Aaron Carter

Aaron Carter was behoorlijk uit het veld geslagen nadat de rechter hem dinsdag opdroeg zijn resterende wapens in te leveren.

Sinds twee maanden heeft de 31-jarige zanger te maken met regels die hem worden opgelegd door de rechtbank. Vanwege de uitspraak dat hij ‘nadacht over het ombrengen van baby’s’, wat hij zijn eigen zus vertelde, mocht hij al niet meer in de buurt komen van zijn broer Nick die met zijn vrouw Lauren in verwachting was. Dat omgangsverbod is nu een jaar lang van kracht. Afgelopen woensdag voegde de rechter daar ook nog aan toe dat Aaron ‘te gevaarlijk’ is om wapens te bezitten waarna hem werd opgedragen deze in te leveren.

Via Instagram Stories deelde Aaron dat hij enorm geraakt is: “Mijn zus liegt steeds en in een poging mij mijn rechten af te nemen heeft zij mij nu, namens mijn broer, mijn mond gesnoerd waar ik sprak over zijn verkrachtingen en hoe hij meerdere vrouwen seksueel geweld aan heeft gedaan. Ik zal luisteren naar de rechter maar zal nooit stoppen te spreken namens de slachtoffers. Mijn familie doet me verdriet.”

(Foto: BSR Agency)