50 Cent wil geld zien

- Nieuws

 50 Cent
50 Cent

Rapper 50 Cent wil dat G-Unit-lid Young Buck hem gaat terugbetalen.

50 Cent gebruikt zijn sociale media om iedereen van wie hij nog geld tegoed heeft een ‘betaalverzoek’ te sturen. Ditmaal heeft de rapper zijn pijlen gericht op Young Buck die hij jarenlang financieel heeft bijgestaan. Deze week plaatste 50 Cent een fragment van een interview uit 2018 waarin Buck liet weten dat hij een puinhoop had gemaakt van zijn administratie en dat hij geen idee hoe hij belasting moest betalen.

50 Cent schreef bij het filmpje: “Ik heb deze sukkel geld gegeven dat hij heeft gespendeerd. Ik heb al die belastingen betaald.” Daarna beledigde Buck de rapper. 50 Cent laat weten dat hij miljoenen heeft gegeven en nu wil hij dat Buck hem ruim 265.000 euro geeft zodat hij hem op zijn beurt kan vrijmaken uit het contract dat hij nog heeft bij G-Unit.

Om zijn verzoek kracht bij te zetten startte hij zelfs een GoFundMe-campagne waarmee 50 Cent aan fans van Young Buck de mogelijkheid wil geven hem uiteindelijk uit te kunnen kopen: “Help Young Buck, bevrijd je favoriete rapper!” waarna hij afsloot met een dreigende blik en liet weten dat hij uiterlijk maandag zijn geld wil zien.

(Foto: BSR Agency)